BOGARASI Kft.
szoftverfejlesztés borászat kertészet építészet mezőgazdaság
 
  MENÜ
Minőség az Agrár-szoftver fejlesztésben
   
 
          kezdőlap       
        szoftverek     
        letöltés     
        ENARtoGN     
        szolgáltatás     
          referencia      
          megrendelés       
          akciók       
        bannerek     
         videók      
        kapcsolat     
        linkek     
 
KAPCSOLAT
Bogarasi Kft.
5465 Cserkeszőlő
Szabadság u. 17.
tel.: 20 / 365 - 0903
e-mail küldése
 
ÁGAZATOK
       szoftverfejlesztés  
       építészet               
       kertészet  
       mezőgazdaság  
       borászat                
 
HASZNOS
 
 
  Felhokép  
   
 
     
 
     
   
 

Üzemanyagfelhasználás nyilvántartás 2.0

Új verzió : 2.0 Kiterjesztve bármely gépjárműre.

(az elszámolt üzemanyag mennyiségének alátámasztása)

 

 
 
Járművek, erőgépek, tehergépjárművek teljesítményeinek nyilvántartása rendelet szerinti kalkulált üzemanyag felhasználással.  
 
 
  Gyakran hallani, hogy egyes pénzügyi ellenőrzések alkalmával, melyet az NAV végez, felmerül a kérés, hogy nyilvántartással igazolják a gazdálkodó szervezetek az elszámolt üzemanyagszámlák felhasználását. A bármely jármű, erőgép, tehergépjármű, motorkerékpár elvégzett teljesítményéhez tarozó maximálisan felhasználható és elszámolható üzemanyag mennyiségeket rendeletben meghatározott normák alapján számíthatjuk és jegyezhetjük fel.
 
 
   
Az Üzemanyagfelhasználás nyilvántartás szoftver segítségével rögzíthetjük és nyilvántarthatjuk az egyes elvégzett teljesítményeket, műveleteket, és az azokhoz tartozó üzemanyagfelhasználásokat. A felhsznált üzemanyag mennyiségeket a szoftver a hatályos rendelet alapján kalkulálja a bevitt adatok függvényében. A nyilvántartott műveletek alapján számos kimutatás készíthető, mely kimutatások az annak megfelelő adataok értékbeállításával szűkíthetők.
 
 
Továbbá lehetőség van az üzemanyag számlák nyilvántartására, a jövedéki adó visszatérítéséhez szükséges adattartalommal. Jövedéki adó visszatérítési igény esetén, a számlák listája könnyedén mozgatható az ABEV programba, ahonnan az elektronikus igénylés indítható. Az adatbevitelt érdemes e szoftver segítségével végezni, mivel számos adat gépelését és beállítását segíti a szoftver, továbbá rendezetten helyezi el az igénylési űrlapon. Szemben az ABEV kitöltő programmal, ahol számos beviteli akadályba ütközünk, kezdve az adószámok többszöri begépelésétől a dátum szerinti sorrend elrontásáig.
 
 

A szoftver ára: 25 000 Ft + ÁFA

 
 
MEGRENDELÉS:
  A szoftver megrendeléséhez elegendő e-mail-ben vagy telefonon megadnia elérhetőségét és számlázási címét, vagy az alábbi megrndelő űrlapot kitöltve rákattintani a MEGRENDELEM kapcsolóra. Megrendelés esetén díjbekérő levelet küldünk, melyben visszaigazoljuk megrendelését, letöltési elérést biztosítunk, közöljük a fizetendő összeget, valamint számlaszámunkat. Az átutalás megérkezte után a szoftvert felnyitjuk kulcs generálással a kulcsot a feltelepített szoftver által kiírt kód függvényében állítjuk elő.  
     
  megrendelési űrlap:  
 
név:*
helység:*
utca, hsz.:*
telefon:*
e-mail:
számlacím: ha ugyanaz, kérem jelölje pipával
  név:
  helység:
  utca, hsz.:

 
 
 
A program megvásárlása elött előkészítheti döntését, ha szoftvert letölti és kötelezettség nélkül próbálja ki funkcióit. Kipróbálás esetén a szoftver felnyitásához szükséges kulcsot nem kell megadni. Kipróbálási módban minden elem láthaó és használható a program nyújtotta szolgáltatások közül, viszont a maximálisan rögzíthető műveletek száma 5 darabnál korlátozódik.
 
     
 

A szoftver letöltéséhez - kipróbálásra, esetleg későbbikeben használatra - kérem küldje el nevét és e-mail-címét, amelyre válaszban megküldjük a szoftver letöltését.

 
 

név:    

e-mail:

 
 
 
   
     

 

 
 
 
     
 
 
 
összes látogató:
229013
 
 
eupor
 
     
  levélanalízis levél analízis mezőgazdaság  
 
  gazdálkodási napló táblatörzskönyv tápanyag gadálkodási tervkészítő műtrágyázási terv műtrágya üzemanyag elszámolás nyilvántartó gazdálkodásinapló akg agrár környezet gazdálkodás célprogram

© Bogarasi Kft.Minden jog fentartva.